Vogtland & Ertsgebergte Nieuws Blog

Nieuws van de VogtlandNL Website

Geplaatst door Admin | 22 Nov 2012

Beste lezers, dit is het eerste bericht op het blog en die ik wil besteden aan de website zelf. Enige tijd geleden kregen wij het idee om deze website te beginnen met als doel het Vogtland en Ertsgebergte onder de aandacht te brengen van het Nederlandse publiek. Niet dat er geen websites zijn maar erg dik gezaaid zijn ze niet. Mijn vrouw komt uit het Vogtland en zodoende komen we zeer regelmatig voor kortere en langere perioden in het Vogtland en het Ertsgebergte. Aangezien ikzelf van fotografie en web design houdt leek het ons voor de hand liggend om hier iets mee te doen. Behalve wat goodwill zal het ons niet veel opleveren maar daar gaat het niet om. Het Vogtland en Ertsgebergte zijn prachtige gebieden en de moeite van een bezoek waard en dat willen we graag met u delen. Overigens valt het ons op dat er al steeds meer Nederlanders de weg weten te vinden naar deze omgeving en dat is niet vreemd. De natuur is er mooi, de wegen zijn over het algemeen rustig, het klimaat spreekt tot de verbeelding (warme zomers, koude winters), de mensen zijn vriendelijk en service gericht en de prijzen zijn nog op een ouderwets niveau. Verder is er voor een ieder iets te doen, fietsen, wandelen, langlaufen en skiën, zwemmen, culturele uitstapjes, mooie kuuroorden en lekker eten om er maar een paar te noemen.

In de afgelopen weken hebben we het nodige werk verzet en zijn er de nodige pagina's met informatie en foto's gereed gekomen. De site is in feite in drie delen opgesplitst. Een deel gaat over het Vogtland, een tweede deel gaat over het Ertsgebergte en het derde deel is dit blog. Op deze plek proberen we u op de hoogte te houden van nieuwtjes over de site, de omgeving en andere zaken. Verder zijn er natuurlijk ook nog de Foto galerijen die geleidelijk aan uitgebreid worden met nieuwe foto's.

Uiteraard doen we ook iets met Social Media, we vinden het fijn als u ons volgt om up-to-date te blijven maar ook om directe vragen te kunnen stellen. Hieronder vindt u de bekende logo's van de diverse Social Media sites waarmee u in contact en/of op de hoogte kunt blijven van het reilen en zeilen van onze website:

      

We danken u hartelijk voor uw bezoek, kom aub nog eens terug, de site zal regelmatig voorzien worden van updates en hopelijk veel nieuwe foto's.